вівторок, 1 вересня 2020 р.

Висота, з якої видно світло

Декілька століть назад Україна вражала європейських мандрівників своєю освіченістю. Школи, де разом із хлопчиками навчалися дівчатка, були практично у кожному селі. Той благословенний час збігся з формуванням української державності, національним самоусвідомленням.
День Знань в сучасній Україні є дійсно всенародним святом. Білі банти на маленьких дівчачих голівках, краватки-метелики у хлопчиків, а ще велетенські букети квітів для учителів, як подяка за педагогічну майстерність і любов до дітей.
Важливе місце у системі шкільної освіти відіграють бібліотеки, які покликані через книгу донести до читачів-дітей світову скарбницю мудрості і досвіду. 


До нового навчального року наша бібліотека придбала нові книги по шкільній програмі, довідкові і науково-популярні видання та передплатила цікаві і пізнавальні дитячі журнали.
Щиро вітаю наших славних педагогів, бібліотекарів, батьків із Днем знань і від усього серця дякую їм за те, що і у наші нелегкі часи вони допомагають кожній дитині піднятися на висоту, з якої видно світло.

Немає коментарів:

Дописати коментар