середу, 4 вересня 2019 р.

Царство Добра Валерія Ременюка




У бібліотеці відбулася зустріч учнів 4-А класу СПМШ №16 з письменником, поетом-піснярем Валерієм Ременюком. Пан Валерій народився у Білій Церкві, але на даний час проживає за межами України. Він пише, як казкові повісті, дитячі детективчики, фантастику для маленьких читайликів, так і казки, байки, вірші, пісні та оповідання для дорослих.
Під час зустрічі Валерій Ременюк презентував учням свої нові дитячі книги. Автор розповів, що в Казковому світі, подібному до нашого, земного, є  Царство Добра  і Зла, а також Серединне Царство, де існують проміжні персонажі, які ще не визначилися. У Царстві Добра живуть герої, які дарують радість, а у Царстві Зла – лихі та негативні персонажі. Діти висловили свою власну думку, як вони розуміють особливості життя в казковому світі. Все ж-таки більшість казкових персонажів намагаються виховати дітей Землі добрими і чуйними, чесними і благородними.
Діти охоче слухали дитячі пісні поета про Кицюню, Ворчалкіна-Бурчалкіна  та  Сірого Козлика, а найактивніші отримали в подарунок книги з авторським підписом.



Немає коментарів:

Дописати коментар