понеділок, 23 січня 2017 р.

Шановні юні читачі



До бібліотеки надійшов перший номер журналу "Зін - прибулець з космосу". Це веселий, цікавий та пізнавальний журнал.
Головний герой цього журналу – Зін, прибулець із Космосу. Він прилетів на Землю з планети Зінія. Його призначення – зібрати якомога більше інформації про Землю та її жителів. Допомагають маленькому прибульцеві земні діти, Петрик і Софійка. Маленький прибулець на Землі потрапляє у кумедні, а іноді й небезпечні ситуації. Але прагнення до навчання і пізнання долає будь-які страхи і перешкоди. У довірливому, чесному та допитливому прибульці Зіні діти обов’язково впізнають себе.
Журнал зацікавить не лише дітей, а й дорослих. Гортаючи разом з дітьми журнал, можна весело провести спільно час. Цікаві історії, завдання різного ступеня складності, головоломки, загадки та експерименти розкриють у дитині юного дослідника, допоможуть розвинути уяву. Завдяки малюнкам і фотоілюстраціям, що виконані у 3D-форматі, дитина інакше погляне на навколишній світ, його красу та багатство природи.

Тільки в цьому номері ви дізнаєтесь: чому волосся буває кучерявим, чому не можна взимку ходити без шапки, що таке глобальне потепління, хто такі вікінги та багато іншої цікавої інформації. Поспішайте до бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар