вівторок, 24 січня 2017 р.

У чарівному світі казок Алана Мілна



Чи задумувались колись маленькі глядачі всесвітньовідомого мультфільму про Вінні-Пуха, чому ослик Іа-Іа був сумним та похмурим, а ведмедик ненажерливим і безпосереднім? Тому що їх такими придумав і описав відомий англійський письменник Алан Мілн, 135 років від дня народження якого виповнилося у січні цього року. Більш детально дізнатися про автора Вінні-Пуха та історію написання книги виявили бажання учні 2-В класу БЗШ №6. Діти з цікавістю слухали розповідь бібліотекаря Світлани Могорит про те, що прототипом головного героя казки став плюшевий ведмедик Крістофера Робіна – сина Алана Мілна. А ще маленькі читайлики дізналися, що Вінні-Пух названий на честь ведмедиці Вінніпег, яка проживала в Лондонському зоопарку та лебедя по імені Пух.
Під час заходу діти познайомилися з тематичною книжковою виставкою, подивились презентацію, розроблену Світланою Могорит та мультфільм про кумедного ведмедика.                  
Казкова повість про Вінні-Пуха та його друзів стала однією з найпопулярніших дитячих книг у світі, а завдяки перекладу Анатолія Костецького на українську мову, вона завоювала маленькі серця наших читайликів.

Немає коментарів:

Дописати коментар