четвер, 24 листопада 2016 р.

Серед переможців Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків- наші читачі



23 листопада виповнилося 81 рік від дня народження Блаженнішого Митрополита Володимира, архієрея Української православної церкви з 1966 року, у 1992-2014 роках  її предстоятеля, митрополита Київського і всія України.
 «Пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира присвячується» – під такою назвою пройшла Всеукраїнська тематична виставка-конкурс дитячих малюнків, організована  Просвітницьким Центром фонду пам’яті Митрополита і Національною бібліотекою для дітей. У конкурсі взяли участь майже 200 юних художників від 6 до 17 років з різних куточків нашої країни.

Серед 50 переможців виставки-конкурсу 5 юних художників - читачів нашої бібліотеки. Дипломи отримали: Катерина Танчик, Віолета Струк, Данило Волинець, Денис Денисюк, Захар Шевченко.
Портрети Блаженнішого Митрополита Володимира та ілюстрації до його віршів намалювали також Катерина Скороход, Марія Вовченко, Маргарита Шевченко, Катерина Бойко, Мілана Козачук, Надія Яковенко, Валерія Апанащенко. Всі діти були відзначені і отримали подарунки, які вручили духівник Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр та генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей Алла Гордієнко. На святі звучали вірші Митрополита Володимира, які будуть видані збіркою з ілюстраціями юних художників.




Немає коментарів:

Дописати коментар