середа, 7 лютого 2024 р.

Зорепад книжкових новинок

7 лютого у бібліотеці пройшов День нової книги. У читальній залі бібліотеки для членів клубу «Сузіря» бібліотекарка Юлія Харченко провела літературне знайомство «Зорепад книжкових новинок». Учасникам заходу було цікаво дізнатися про різножанрову літературу, яка нещодавно поповнила фонд нашої бібліотеки. Юлія Віталіївна провела огляд нових книг від уже знаних  в Україні письменників Анатолія Дімарова, Люко Дашвар, Ольги Саліпи, Андрія Кокотюхи та молодих талановитих літераторів – Сергія Осики, Ірини Феофанової, Анастасії Левкової, Ірини Звонок. Після заходу відвідувачі із задоволенням обрали твори, які були представлені на книжковій виставці «Нові книги – нові історії».

Бібліотекарка Жанна Харченко презентувала читачам нову книгу «Степан Бандера, родина та його соратники», чим викликала неабиякий інтерес до постаті Провідника ОУН. Присутні дізналися багато цікавих фактів з життя та політичної діяльності національного героя.

Сьогодні, у Всесвітній день читання вголос, бібліотекарка Галина Чередник провела на молодшому відділі голосні читання новинок. Діти обирали книгу, яка їм сподобалася та читали вголос уривок.

Немає коментарів:

Дописати коментар