середа, 14 лютого 2024 р.

Кохання миті чарівні

Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів, яке окриляє, дає сили і натхнення, радість і захоплення. 14 лютого у світі відзначається день святого Валентина. Свято є неофіційним днем усіх закоханих. До цього дня у читальній залі бібліотеки для членів клубу «Сузір’я» відбулося літературно-музичне рандеву «Кохання миті чарівні».

Бібліотекарка Любов Вилегжаніна познайомила відвідувачів з історією свята та традиціями його святкування у різних країнах. А також розповіла про дивовижні історії кохання найвідоміших людей світу.

А скільки неймовірних історій кохання описано в книгах? 📚 Юлія Харченко провела огляд літератури «Він. Вона. Війна». Бо як відомо, ніщо коханню не перешкода. Герої цих книг живуть, співпереживають, кохають навіть в жахливих умовах війни: Вдовиченко Г. "Маріупольський процес", Запека В. "Бабах на всю голову", Кушнір Б. "На лінії зіткнення. Любов і ненависть", Хаммоуда Н. "Соло надірваних струн".

Керівниця клубу Тетяна Сулейманова привітала усіх зі святом, подарувавши присутнім символ цього дня – валентинки, а також провела романтичну вікторину «Секрети любові». Прекрасним музичним дарунком для усіх були пісні про кохання у виконанні Наталії Мельник та Людмили Безкрилої. А яке ж кохання без поезії? Зінаїда Касяненко емоційно продекламувала вірші, які торкнулися найпотаємніших струн душі.

Ліричні вірші та мелодійні пісні, які прозвучали на цьому заході створили атмосферу душевного тепла та затишку і не залишили нікого байдужим.

Бажаємо всім, щоб у житті завжди була любов . Адже це та сила, яка рухає світом і людино

Немає коментарів:

Дописати коментар