понеділок, 22 серпня 2022 р.

Незалежна і єдина, будь на віки, Україно!

24 серпня українці відзначатимуть одне з найголовніших державних свят – День Незалежності. До цього свята у бібліотеці був проведений літературно-мистецький вернісаж «Незалежна і єдина, будь на віки, Україно!»

Бібліотекарка Жанна Харченко розповідала про головні історичні події за роки незалежності України. Діти називали державні та народні символи нашої держави, а Світлана Могорит підготувала слайд-презенцію «Містами України», під час якої читачі відгадували назву міст за визначними місцями.

Діти створили у бібліотеці справжнє свято з патріотичними віршами та піснями, у яких освідчувалися в любові до рідного краю. По закінченню заходу усі отримали футболки від волонтерського штабу тероборони, депутатки міської ради Ольга Нагорної, а подарунки від призового фонду літературно-музичного фестивалю для дітей-переселенців «Моє ім’я – Україна» передала ідейна натхненниця, координатор та організатор фестивалів Ольга Озерян. Дякуємо талановитим дітям та спонсорам за гарну можливість відзначити День Незалежності у такий важкий для України час.

Тримаємося! Віримо! Переможемо!



Немає коментарів:

Дописати коментар