суботу, 2 жовтня 2021 р.

Осінній дитячий ярмарок

2 жовтня біля бібліотеки сімейного читання, на бульварі Олександрійському, відбувся традиційний осінній дитячий ярмарок, організований працівниками бібліотеки та керівником студії інтелектуального та творчого розвитку «ДоШколярик» Оленою Сітко. Цього року ярмарок був приурочений до Всеукраїнського Дня бібліотек та Дня вчителяю.

І чого на цьому ярмарку тільки не було! На прилавках красувалися рум'яні яблука з медовими грушами, морква з бурячками, білоголова капуста з петрушкою, кропом і пастернаком, гордовито посідав своє почесне місце жовтобокий гарбуз. Та найбільшою популярністю у покупців-дітей користувалися смаколики – різноманітні тортики, пряники, пиріжки, ватрушки, смачні соки, компоти та мед. А ще на ярмарку можна було відпочити, повеселитися та взяти участь у різноманітних конкурсах. Доброю традицією на ярмарку є продаж виробів, виготовлених майстринями з волонтерської групи «Шалені бджілки», які опікуються нашими захисниками на сході України.

Щедрі розсипи талантів продемонстрували вихованці Білоцерківської школи мистецтв №1 ім. Ю.Павленка: вокал – Соломія Старинко (викладач Л.Крижешевська), гітара – Іван Харченко (викладач Ю.Здоренко), флейта – Павло Брігідін (викладач Р.Хакімов), саксофон – Марія Захарова (викладач Р.Хакімов).

Зі святами усіх присутніх привітали депутатка Білоцерківської міської ради Ольга Валеріївна Нагорна та директорка Білоцерківської ЦБС Раїса Павлівна Григоренко.

Осінній ярмарок – це справжнє свято, на якому наші діти отримали від нас, дорослих, ще одну порцію щастя, зрозуміли, як ми їх любимо і оберігаємо. Крім того, ми ще раз нагадали дітям, що поруч з ними живуть їх однолітки з обмеженими можливостями. На кожну ярмарку бібліотекарі запрошують учнів із спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату для дітей з вадами слуху.

Сьогодні кожна дитина отримала повні жмені гостинців, сміху, радості і любові.


Немає коментарів:

Дописати коментар