пʼятницю, 15 січня 2021 р.

Новорічно-різдвяні історії для дітей

Тривають зимові свята, які асоціюються у нас із затишком, домашніми смаколиками та теплими різдвяними історіями. Найкращий спосіб відзначити цю чарівну пору – відсвяткувати в родинному колі та почитати разом з дітками цікаві книги.

Валько «Дивовижне Різдво»

Чи є краща пора в році за різдвяні дні? Лісові мешканці готують подарунки та прикрашають оселі в передчутті веселих свят. І треба ж такому статися, що саме напередодні Святвечора товстун Якоб втратив своє житло?! Добре, що поруч з ним були його вірні друзі. Читай у цій дивовижній книжці, як Бузиновий Ведмідь і Маленький Зайчик зарадили лихові та врятували свято!


Вікторія Борзова «Казки зимові»

Всім відомо, що найдивніші дива відбуваються на Різдво та Новий рік. От саме таким чарівним настроєм наповнена збірка зимових казок з чудовими ілюстраціями. Та ще й у кожному сюжеті, як завжди у казках, багато мудрих істин, що їх зберігає народ і талановиті казкарі. А пошук відповідей на запитання спонукатиме юних читачів дуже уважно стежити за кожною історією.


Богдана Матіяш «Казки Різдва»

Різдво – це час, повний таємниці, радості й дива. Казки Різдва нагадують про зміст цього свята – чудесне Боже народження, повне довіри й ніжності, – і теж можемо, зачудовані, перед цією таємницею зупинитися, побути малими дітьми, з їхньою вірою і простотою прийти привітати новонародженого Месію. Пережити безліч див, які стаються, коли віримо.



Джонатан Стуцмен, Гезер Фокс  «Малюк Санта»

Напередодні свят Санта Клаус почувається як ніколи старим і виснаженим. Він закликає всю магію Різдва і загадує заповітне бажання — знову помолодшати. Але не так сталося, як гадалося, і Санта отримує трохи більше, аніж забажав. До Різдва залишається усього три дні, а Санта Клаус змінив свої черевики на маленькі черевички, а гучне «хо-хо-хо» на «гуу-агу». Різдво потрапило в халепу! Чи встигнуть малюк Санта й ельфи врятувати свято?




«Новорічні історії»

Новий рік та Різдво у компанії улюблених мультгероїв – що може бути веселіше? Гортаючи ці яскраві сторінки, дитина разом із персонажами популярних мультфільмів перенесеться до чарівного світу святкових пригод. Захопливі оповідки, в яких обов'язково є місце для новорічних див, оздоблені барвистими ілюстраціями. Чи можна мріяти про кращий подарунок під ялинку.


«Книжка під ялинку»

Різдво та Новий рік — чарівні свята! Давні традиції та сімейний затишок, мрії про щасливе майбутнє й обов’язково — приємні сюрпризи! «Книжка під ялинку» стане одним із них.
Ця чудова збірка подарує радість вашим допитливим, розумним і цікавим малятам, та й дорослих не залишить байдужими. Адже до неї увійшли перевірені часом старовинні українські казки, оповідання й вірші про зимові свята та розваги. А ще колядки і щедрівки, що потішать бабусю й дідуся.

Юліта Ран, Ксенія Маркевич, Сашко

 «Сім святкових бажань»

Існують книги, які здатні стати справжнім душевним символом зимових свят. Ми підслухали, як справляють зимові свята дітлахи з різних куточків світу, чого бажають та від кого отримують подарунки. Їх чарівні пригоди й теплі родинні історії переповіли для вас провідні українські дитячі письменники, а втілили найяскравіші ілюстратори”.



Немає коментарів:

Дописати коментар