пʼятницю, 6 грудня 2019 р.

Чарівний смуток швидкоплинності від Ганни Ручай



Сірі будні виштовхують на обніжок людських доріг відчуття, надбання, все те, що ніколи не повториться, бо через хвилину, годину, день, рік ми стаємо іншими. Все, що відбувається з нами сьогодні – прекрасні миттєвості щастя, любові, а чи хвилини сумнівів і смутку залишаються острівками  справжнього повноцінного життя. Японські аристократи називали це «моно-но аваре». «Чарівним смутком швидкоплинності» назвала це явище,стан душі відома письменниця-краянка Ганна Ручай.
Тамара Михайлівна Клюкіна (літературний псевдонім Ганна Ручай) завітала до бібліотеки на презентацію своєї нової збірки поезій з уже згаданою назвою «Моно-но аваре». 

Чудові власні вірші, переклади з російської поезії срібного віку, історія написання відомих читачам прозових творів, зокрема «На східному фронті є зміни», а також опрацювання величезної кількості краєзнавчих документів для збереження історичної спадщини міста – ось невеликий перелік напрацювань письменниці. На зустрічі були присутні видавці ТОВ «Час Змін Інформ» Костянтин Климчук і Тетяна Виговська, які посприяли у виданні цієї збірки.

Немає коментарів:

Дописати коментар