вівторок, 26 листопада 2019 р.

Плекаймо зерна доброти



А чи чули ви, як сміються собаки? Найчастіше вони це роблять, коли радо зустрічають господаря, або під час гри. А ще песики дуже розумні та мають інтелект дворічної дитини, до того ж здатні запам’ятати більше 250 слів та жестів. А коти, які здатні підтримувати розмову та відтворювати понад 100 звуків, вас не дивують? Про ці та багато інших цікавих фактів з життя домашніх улюбленців розповіла бібліотекар Зоя Чутковської учням 3-Д класу СПМШ №16 під час заходу «Мій чотирилапий друг». Діти активно відгадували загадки та відповідали на запитання вікторини про тварин. 

Маленькі читайлики захоплено переглядали та коментували мультфільми, героями яких були грайливі котики та кумедні песики. А ще дітки брали участь в обговоренні правил поводження та догляду за домашніми тваринами. Кожен намагався розповісти про особливий характер і поведінку домашнього улюбленця та про милосердне ставлення до безпритульних тварин.  

Бібліотекарі розуміють всю важливість проведення таких заходів для дітей, адже виховуючи дбайливе ставлення до тварин, діти вчаться поважати слабших, брати відповідальність за тих, кого приручили.

Немає коментарів:

Дописати коментар