пʼятницю, 9 серпня 2019 р.

Піратські пригоди в бібліотеці



Пірати і їхні пригоди – завжди улюблена тема для допитливих дітей. Щоб цікаво і весело провести час з маленькими читачами, працівники бібліотеки підготували захоплюючу гру-вікторину «У пошуках піратських скарбів». Діти розділилися на дві команди «Хитрий Джек» і «Веселий Роджер» та пройшли посвяту у пірати, виголосивши хором піратську клятву-кричалку. Учасники заходу доклали багато зусиль щоб впоратися із завданнями, підготовленими бібліотекарями: відгадували морські загадки, брали активну участь у конкурсах на спритність і кмітливість, давали правильні відповіді на запитання Мудрого Джека.

Конкурси виявили, що сміливці є не тільки серед хлопчиків. У грі «Пройти по канату» тендітні дівчатка проходили по мотузці не гірше від спритних хлопців, а під час гри «Переправа» – навіть прийшли першими.      Після кожного випробування учасники гри отримували «золоті» монетки, кількість яких у фіналі і виявила команду, що перемогла. Вірними помічниками під час виконання завдань були «піратські книги» про кораблі, шаблі, острови та подорожі.
Цей захід надав можливість юним читачам проявити кращі якості та здібності, показати свою індивідуальність, навчитися діяти в команді, і головне – весело провести час!

Немає коментарів:

Дописати коментар