четвер, 6 червня 2019 р.

Книжкові новинки для кожної дитинки

Юні друзі, завітайте до нашої бібліотеки та ознайомтеся з новинками дитячої літератури

Амасова, А. Пірати Котячого моря : На абордаж! / Аня Амасова, Віктор Запаренко. – К. : Сім кольорів, 2017. – 177, [5] с. : іл. – (Морські пригоди).
«Пірати Котячого моря. На абордаж!» — перша книга з серії «Морські пригоди» улюбленої дітлахами письменниці Ані Амасової про маленьку кицю Дженіфир, яка втекла з дому тітоньки Кетрін, де її виховували, як кішечку з вищого світу, щоб відшукати свого батька Флінта Котеса...

Амасова, А. Пірати Котячого моря : Капітан Джен / Аня Амасова, Віктор Запаренко. – К. : Сім кольорів, 2017. – 186, [1] с. : іл. – (Морські пригоди).


На читачів чекає зустріч з кораблем «Нічний кошмар» та його командою на чолі з капітаном Дженіфир Котес. Вони мають дати відсіч лютим гієнам, дістатися до Останніх островів і навіть змусити свій корабель злетіти. Звісно, не без допомоги друзів. Отож у добру путь з «Нічним кошмаром»!
 Амасова, А. Пірати Котячого моря : Острів забутих скарбів / Аня Амасова, Віктор Запаренко. – К. : Сім кольорів, 2017. – 173, [2] с. : іл. – (Морські пригоди).

У другій книзі Ані Амасової і Віктора Запаренка «Пірати Котячого моря. Острів забутих скарбів» читачі разом з улюбленими героями — Дженіфир і Джонні-Горобчиком — знову відправляться в мандри по морях-океанах і продовжать пошуки скарбів знаменитого капітана піратів Карнавухого. 

Амасова, А. Пірати Котячого моря : Спіймати легенду / Аня Амасова, Віктор Запаренко. – К. : Сім кольорів, 2018. – 152, [5] с. : іл. – (Морські пригоди).
А що потрібно справжньому піратові? Правильно: пригоди, скарби й таємниці. Тому Вутя в компанії своєї несміливої подружки Миші та матроса Скелета вирушає на пошуки легенди, у край зниклої цивілізації гігантів, які перетворювали кригу на золото і приручали залізних драконів... 


Вдовиченко, Г. 36 і 6 котів-детективів / Галина Вдовиченко ; намал. Н. Гайда. – Л. : Старий Лев, 2018. – 141, [2] с. : кол. іл.
36 і 6 котів повертаються! І тепер у котів-танцюристів з’явився новий талант – до дряпопису. Їхні картини прикрасили стіни господаревої кав’ярні, але ненадовго... Стався злочин. Хто візьметься розслідувати дивне зникнення? Хто розкриє таємницю вісьмох липових дощечок? 36 і 6 котів-детективів беруться до справи…


Винничук, Ю. Історія одного поросятка / Юрій Винничук ; худож. О. Петренко-Заневський. – К. : А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2005. – [24] с. : іл.


Але ж і хвацьке Поросятко!.. Розвалило королівський палац, поклало трупом дванадцять лютих розбійників, стало капітаном піратського корабля... Ви ще не читали про нього?.. Мама мія!.. Адже «Історія одного поросятка» — без сумніву, найкращий у світі «поросячий» бестселер! 




Віллемс, М. Історія Діви та Блохи / Мо Віллемс та Тоні Дітерліцці. – Х. : Vivat, 2018. – 66, [7] с. : іл.

Діва, маленька собачка з хоробрим серцем, ніколи не мріяла про подорожі. Але якось поряд із її милим двориком у серці Парижа раптом опиняється Блоха, справжній гультяй і непосида. Несподівана дружба між котом-безхатьком і пещеною собачкою назавжди змінює їхні життя, допомагає долати страхи і кличе до мандрів, адже великі відкриття починаються з маленьких кроків. Перед вами світла історія з театральним присмаком про справжню дружбу і світ, сповнений добра.

Даррелл, Дж. Балакучий пакунок : [казка-повість] / Джеральд Даррелл ; пер. з англ. Н. Трохим. – Х. : Клуб сімейного дозвілля, 2017. – 208 с. : іл.


Чудова казка-повість всесвітньовідомого англійського вченого-зоолога Джеральда Даррелла. Ця книжка про пригоди і жагу до перемоги, про силу дружби і про справедливість, про чарівний світ і його міфічних мешканців.





Лущевська, О. Синя парасоля / Оксана Лущевська, Ольга Гаврилова. – Чернівці : Чорні вівці, 2016. – 33, [2] с. : іл.


Дощ буває такий різний! Тільки уяви… То на човні припливає Сірий Король, то на долоню сідає бедрик, щоби перечекати зливу. На велику в дощ не їдеш – летиш! І парасоля, яку ти несеш татові, береже його від усіх дощів на світі. До збірки ввійшло п’ять дивовижних оповідань про дощові несподіванки і сонячну радість, про щиру любов і тихий сум, про безмежну уяву і заповітні мрії.


Чуб, Н. В. Знайомі комахи / Наталія Чуб ; іл. О. Черепанова. – Х. : Ранок, 2018.  [27] с. : кол. іл. – (В гостях у природи).


Ця книга познайомить Вашу дитину з дивним і різноманітним світом комах. У ній зібрані цікаві факти про життя бджіл, комарів, мух, метеликів та багатьох інших представників цього класу. А яскраві, живі ілюстрації допоможуть малюкові закріпити отримані знання.



Немає коментарів:

Дописати коментар