пʼятницю, 30 вересня 2016 р.

Подорож до Читай-міста



Бібліотека – древня і вічно юна оселя людського розуму. Ряди книжкових полиць містять у собі допитливий науковий пошук, насолоду прекрасним, здобуття знань, розвагу – і так до нескінченності. Неможливо уявити сучасне життя без бібліотеки, куди кожна людина може прийти не тільки, щоб отримати необхідну інформацію, а й «підзарядити» свою душу духовними багатствами, залишеними нам у спадщину. Бібліотека – добрий чарівник, до якого поспішають люди різного віку, різних смаків та уподобань.
Наша бібліотека за роки свого існування пройшла шлях від маленької книгозбірні до інформаційно-культурного центру мікрорайону. Фонд бібліотеки становить близько 40 тис. примірників. Читачами бібліотеки  є 5 тис. користувачів, яких обслуговує дружній колектив професіоналів під керівництвом завідуючої бібліотекою Катериною Волинець. Бібліотекарі з баторічним стажем роботи:  Тетяна Сулейманова, Ірина Люшинська, Тетяна Ковалінська, Галина Чередник, Тетяна Куценко, а також молоді, перспективні працівники – Світлана Могорит та Тетяна Сєроус.
З нагоди святкування Всеукраїнського Дня бібліотек колектив бібліотеки щиро вітає своїх колег та читачів зі святом. Бажаємо натхнення і плідних звершень, міцного здоров'я і достатку, віри, надії, любові і мудрості у виконанні благородної місії на благо рідної України.
До свого професійного свята колектив бібліотеки створив відеофільм «Подорож до Читай-міста».


Немає коментарів:

Дописати коментар