четвер, 9 квітня 2015 р.

Разом до перемоги


У наш нелегкий час люди прагнуть почути інформацію про події на Сході України з перших вуст. Така можливість була надана читачам нашої бібліотеки під час зустрічі з учасником АТО Олександром Ярмолою  та журналістом-волонтером, громадським діячем Костянтином Климчуком.
Олександр  розповів про перебування в зоні бойових дій, з теплотою та вдячністю згадував своїх побратимів, з якими тримав оборону Донецького аеропорту. У січні 2015 року був поранений. В своїй розповіді часто наголошував, що українська історія твориться у наші дні і за нашою участю.                                                                                     
Розповідь Олександра Ярмоли цікаво доповнив Костянтин Климчук, який як журналіст-волонтер не раз був у зоні АТО. З початком військових дій на Сході України волонтери стали з’єднувальною ланкою між тими, хто безпосередньо зі зброєю в руках боронить нашу Вітчизну і їхніми добровільними помічниками. Свою розповідь хлопці супроводжували фото та відеоматеріалами. Слухачі  були розчулені, задавали багато запитань.  Зустріч проходила у зворушливій, довірливій  атмосфері.

Читачі подякували Олександру та Костянтину за хвилини приємного спілкування, за те, що переборюючи страх, знову і знову під кулями поспішають на допомогу нашим захисникам, і побажали: так тримати!

Немає коментарів:

Дописати коментар