неділю, 4 січня 2015 р.

Хай здійснєю бажання рік Новий


Новий рік – це світле, добре і радісне свято, яке об`єднує людей, дарує їм радість спілкування, надію на краще майбутнє.              Для дітей, насамперед, це подарунки, піднесений настрій і очікування дива.             
      На зустріч до читачів завітали казкові герої – Дід Мороз зі своєю внучкою Снігуронькою, пірати-розбійники, чаклуни з феями, гномики з принцесами та інші новорічні персонажі. Злі розбійники не хотіли впускати Діда Мороза і Снігуроньку до дітей на свято, але велике дитяче бажання зустріти Новий рік з подарунками, перемогло недобрі наміри піратів. Діти своїми віршами, піснями і танцями так розчулили розбійників, що вони вирішили разом з усіма зустрічати Новий рік, водити хороводи, гратися в цікаві ігри, веселитися від душі.    
      А закінчилося все, як у казці – добро перемогло зло, діти отримали подарунки, а Дід Мороз і Снігуронька були щасливі тим, що побували на святі у таких чудових дітей. У ролях головних персонажів свята виступили читачка нашої бібліотеки Аліна Захарова та батько юного читача Данила Волинця Євген.








2 коментарі:

  1. Вітаю з Різдвом Христовим! У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров'я та всіх благ! Нехай виправдовуються всі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

    ВідповістиВидалити