понеділок, 15 жовтня 2012 р.

Цей дивний світ театру


         Хто з нас не бував в театрі? Хто з нас не аплодував, вигукуючи  “браво”, на кожній виставі, якого б жанру вона не була. Справжнім святом для читачів бібліотеки №9 став візит заслужених артистів України Лідії Олексіївни Дяченко та Анатолія Максимовича Бевза. Невимушено та з гумором розповіли актори про свій шлях у мистецтво, перші ролі, курйози і веселі випадки на сцені. Під щирий сміх та оплески Лідія Олексіївна та Анатолій Максимович прочитали гуморески авторів-краян.
         Зустріч надихнула присутніх переглянути вистави, за участю цих талановитих акторів та багато інших, не менш популярних.

 
             














    Світлана Могорит                                                                                          

середу, 3 жовтня 2012 р.


Бібліотека заклад незвичайний – у ньому мудрість тисяч поколінь

         25 вересня, в День відкритих дверей, бібліотека-філіал №9 гостинно відчинила двері для своїх найкращих друзів. В гості до нас завітали вихованці старшої групи  ДНЗ №19 «Кобзарик». Бібліотека наповнилася веселими дитячими голосами. Все цікаво малечі, все нове і незвичайне. Бібліотекарі молодшого відділу Тетяна Ковалінська та Галина Чередник провели дітям екскурсію по бібліотеці, розповіли дошкільнятам про різноманітні книжечки і дитячі журнали, яких в бібліотеці дуже багато. Дітлахи галасливо відповідали на запитання вікторини, із задоволенням подивилися лялькову виставу «Бібліотека – книжковий дім». На закінчення заходу вони з великим захопленням переглянули на широкоформатному екрані серію відомих улюблених дитячих мультфільмів.

         Для учнів колегіуму бібліотекарі Світлана Могорит та Ірина Люшинська підготували День інформації «Книга в форматі «хай-тек»». Колегіанти погодилися, що незважаючи  на стрімкий  розвиток компютерних технологій, книга залишається для них вірним другом і добрим порадником. Спілкування бібліотекарів і учнів супроводжувалося показом відеофільмів про значення книги, як одного з найкращих носіїв інформації.
















                                  Тетяна Сулейманова